Julklappstips

Hallå dääär! :D
Är det bara jag som har svårt för att hitta presenter till mina nära och kära? Jag har suttit och tänkt nu och tänkte i alla fall tipsa lite om vad man kan köpa ;) Dock kom jag inte på så mycket, så ni kan ju säga till om ni kommer på något bättre?! ;)
Spotify premium!
Är ju jättebra, för alla upskattar väl musik?! Eller? ;) Dessutom kan man ju köpa för olika summor, man kan ju köpa en måndad, men om det är till någon man tycker extra om och vill lägga lite mer pengar på kan man köpa i en längre period! :)
Det går ju att köpa över internet, men även i vissa andra affärer! 
 
"Fuck cancer" armband
Ett snyggt armband som funkar till både killar och tjejer, Det kostar bara 100 kr och det bästa är ju att alla pengar går till ungcancers verksamhet, som stöttar cancerdrabbade. Den som får armbandet för ju både ett snyggt armband och kan känna att den hjälpt någon cancerdrabbad :)
Det finns att köpa på deras hemsida häääär och jag tror att de även har börjat säljas i vissa twist & tango butiker :)

Body butters från The Body Shop
Vem uppskattar inte en gottluktande body butter? Jag själv är alldeles kär i de flesta dofterna! Och nu när det ska vara en julklapp kan man ju köpa någon av de tre nya "juldofterna". En body butter har även ett parfekt julklappspris :) 
The Body Shop har ju bitiker lite här och var i landet och de har även en webbshop
--->Länk till deras webbshop<---

Parfym
Något som är lätt att köpa till någon måste ju vara parfym?! Det finns ju sååå många olika till olika priser :) Det är ju bara att välja ut en doft som man själv tycker om. I för sig så kanske inte den som ska få det gillar doften, men oftast har de flesta rätt lika doft :)
Parfym går ju ävan att köpa typ överallt. I sminkbutiker, parfymerier, ICA MAXI, etc. :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: