Wrecking ball


Hej mina kära!<3
Tänke komma med ännu en åsikt om denna omtalade låt och musikvideo. 
Jag tror ingen har missat Miley Cyrus nya låt och ännu mindre videon till. 
Jag så videon för någon vecka sedan, eller två? 
Mitt första intryck av alltihop var att Miley har tappat greppet. Tyckte inte alls om låten heller, det berodde nog mest på videon. Jag tycker fortfarande att videon är lika sjuk. Visst, Miley har ju uttalat sig om att om man ser bakom hennes nakna kropp så ser man mycket mer, ett riktigt budskap. Men jag tycker ändå det känns väldigt slampigt att göra en sådan video och att man kan nå ut ett budskap på andra sätt. Det känns lite som att Miley gör vad som helst för att bli av med Hannah Montana och har gått lite över gränsen.

Jag lyssnade sedan på bara låten och fastnade för den helt, kan sitta med den på repeat.
Jag tycker att själva låten har en bra text och den väcker ändå känslor och tankar. 

Jag tycker att låten är bra, men Miley Cyrus borde tagga ner lite. Fast hon toppar ju listor och man brukar ju säga att all puplicitet är bra publicitet. Det kanske finns en baktanke i det hela?
Hur som helst får inte Miley Cyrus några pluspoäng hos mig!

Nu har jag utalat mina åsiker om låten och videon! #nohate
Pusshej! ;*

5 Fördelar och nackdelar med att träna

HAHA, om ni inte visste det så är jag så ful och har börjat gymma ;)
Tänkte mina personliga åsikter om vad som jag tycker är bra och dåligt med det.

Fördelar:
1. Jag känner mig duktig
2. Jag blir pigg av att träna
3. Det är roligt att träna med kompisar
4. Man får muskler (förhoppningsvis)
5. Man måste inte göra det

Nackdelar:
1. Det är äckligt att svettas
2. Det är jobbigt
3. Man får träningsvärk
4. Jag måste tvinga mig själv till gymmet
5. Man mår dåligt av att tänka på att träna ;)

Jag är nog den lataste människan... Jag känner mig otroligt svag när jag är på gymmet, men någon gång måste man ju börja ;) Men jag har pinsamt lite armmuskler, men det är ju egentligen inte så konstigt. När jag har tunga saker att bära så bär nästan alltid någon det åt mig. Jag öppnar ju knappt dörrar själv. Haha, här om dagen var jag och handlade med min syster och farsa. När vi hade handlat klart tog farsan två kassar och bad mig ta den sista, men jag lät min syster bära den ;) Så snäll storasyster jag äär! xD
Anyway, önska mig lycka till med min träning nu och så får vi se hur det blir med beach2014 ;)

Sjukt peppande låt ;)

Fördomar om västtrafikfolks (19/9)

Är det bara jag som har en massa fördomar om hur busschaufförer, tågkonduktörer och kontrollanter ska vara?
Hur som helst så har jag fått en bild av alla sådana människor är dryga och otrevliga. Men det är ju helt fel!

Imorse (tror jag) åkta jag en buss där chauffören var jättetrevlig, han sa liksom "godmorgon" och log till alla som gick på bussen.

En annan gång när jag skulle åka tåg kom det en kontrollant. Jag trodde verkligen inte att han skulle vara trevlig. Det var en av de första gångerna jag åkte tåg, och jag hade absolut ingen aning om hur jag skulle stämpla. HAHA, jag sa till kontrollanten att jag inte riktigt visste om jag hade stämplat rätt, men jag skulle i alla fall till Stenungsund. Han sa att han kunde kolla det, så gick han iväg med mitt busskort. Sedan när han kom tillbaks sa han att jag hade gjort fel, men att han hade fixat det nu. Sedan förklarade han för mig hur jag skulle göra till nästa gång. Verkligen trevlig och allt :D

Sedan var det en kontrollant på bussen en gång, han verkade vekligen sur, för en kompis skulle ta upp mobilen och då trodde kontrollanten att man skulle skicka smset innan man gick på bussen. Då sa hon att hon rtedan hade gjort det, men hon skulle bara ta upp smset. Då blev han glad och sa att det var bra. Sedan började han änna prata med oss. Hur skön som helst!

HAHA, det är la mina topp 3 möten med västtrafikfolks. 

Dock finns det ju så otroligt många negativa också.
Var med om ett idag när jag åkte tåg hem. Då kom konduktören och skulle kolla så jag hade stämplat. Han gav mig den blicken som att han trodde att jag tjuvåkte. Han kom fram till mig, jag log mot honom och sa hej, han hejade såklart tillbaks, men han var verkligen jättebitter!
Hur som helst så kollade han mitt kort och sedan värnde ryggen om och gick. Inte trevligt!

Det var det som fick mig börja tänka på detta. Jag vet inte hur många gånger jag kommit hem och varit sur över hur västtrafikfolksen betett sig. Men det finns ju faktiskt många som är jävligt schyssta och sprider glädje också. Det tycker jag är väldigt trevligt :D
Så jag har väl lärt mig att man inte ska dra alla över en kant, haha.