Kärleksfilmer<3

Hej underbaraste!
Om ni inte visste det redan så kan jag ta och berätta att jag älskar kärleksfilmer. När jag kollar film själv så kollar jag nästan alltid på kärleksfilmer :) #foreveralone
Men jag tänkte tipsa om 3 sjukt bra kärleksfilmer jag tycker att ni borde se! :)
 
Water for elephants 
Den handlar om Jacob Jankowski som går vetrinärutbildning när han förlorar båda sina föräldrar i en bilolycka. Det visar sig att hans föräldrar inte ägde huset så han kan inte bo kvar. Han hoppar på ett tåg, som visar sig vara en cirkus. Med lite omständigheter får han följa med cirkusen och får i uppdrag att tillsammans med cirkusdiriktörens fru, cirkusens stjärna, tämja den nya elefanten cirkusen investerat. Jacob och cirkusdirektören har inte samma metoder och de hamnar lite i gräl. Det uppstår sedan förbjuden kärlek mellan Jacob och diriktörens fru, men hon är inte så säker på att hon vågar lämna sin man, det var trots allt han som gjorde att hon fick vara med i cirkusen, hennes hem. 
Detta är en hemsk kärlekshistoria, men också väldigt bra.
 
 The Notebook 
Jag är kanske den enda människan i välden som inte hade sett denna innan? Men om du inte har sett den så gör det! ;)
Det är en kärleksfull histora mellan Allie och Noah. Deras kärlek börjar med en sommarromans och när sommaren är slut måste Allie återvända till New York för att gå på collage. Noah är en underklassare och arbetar, vilket inte Allies fina föräldrar gillar. Allie lämnar Seabrook efter att gjort slut med Noah, men Noah skriver till henne i ett år. När det gått ett år utan svar så slutar Noah skriva till Allie. När Noah är i New York för att göra ett ärende ser han Allie och tänker precis springa fram till henne när han inser att hon har en annan. Men historian är inte slut, Allie återvänder till Seabrook precis innan sitt bröllop och träffar Noah efter alla år. Sedan blir det lite jobbigare för Allie.
Historian berättas av en gammal som ur en antckningsbok läser för en kvinna på ålderdomshem. Han besöker henne regelbundet för att läsa för henne och väcka hennes tankar.
Det är en väldigt fin histora om kärlek mellan klasskillnader.
 
Dear John 
John är soldat och är hemma under sommaren. Han bor hos sin lite udda pappa som är helt inne på gamla mynt. På stranden träffar han Savannah och de blir snart föälskade. De har ett förhållande i två veckor innan John måste ut i tjänst i ett år och Savannah måste gå i skolan. Under hela året ifrån varandra skriver de brev. Ett år senare är precis efter händelsen 11 september 2001, då de träffas och John berättar att han måste gå ut i tjänst yttligare 2 år, men lovar att inget ska förändras. De ska vara ifrån varandra yttligare 2 år, men de håller brevkontakt. John skriver till Savannah hela tiden, men får inget av henne. Efter ett upphåll av brev av Savannah kommer ett där hon berättar att hon har träffat en annan och förlovat sig. John bestämmer då att stanna yttligare i armén. Efter några år tvingas han åka hem på grund av en skada. När han kommer hem är han pappa döende och efter att han pappa har dött söker han upp Savannah. Det visar sig att hon är gift med en av hennes pappas vänner som är döende och att det var därför hon gifte sig med honom.  
En känslosam historia med ett rörande slut. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: