Pretty Little Liars<3

Halluwee!
Nu är änna klockan mycket! Sitter för första gången på flera veckor och bloggar från en dator. Har inte pallat gå in på en dator sedan de tog skoldatorn ifrån mig. Men nu sitter jag här med min gamla kära laptop som faktiskt fungerar någorlunda ;)
 
Dagen har sett ut såhär att jag och Johanna gick upp någonstans vid 14 och drog oss sedan mot McDonald's för att äta frukost/lunch. Sedan stack vi och köpte jordgubbar, powerking och choklad och åkte ner och satte oss vid älven #nostalgisommaren2013 Trots att det regnade lite så var det väldigt mysigt, det är ju trots allt Sverige vi lever i, så man kan ju inte förvänta sig något annat än regn(?) Sedan så åkte Johanna hem runt 17 och så kom Elin och Julia hit och var på fikapaus, haha. Sedan kom Sebbe och Kasper så åkte jag och chillade lite med dem. Och nu ikväll så träffade jag Amanda en snabbis och bara tjötade lite med henne. 
 
Nu sitter jag i min säng, har tänt doftljus och ska kolla på senaste avsnittet av Pretty little liars, så mysfaktorn ligger på 10 trots att jag sitter här helt ensam och förtryckt ;)
 
Nu när jag väl sitter på dator så tänkte jag att jag kan lägga ut lite musik för omväxlingens skull också :) Men ah, puss och godnatt!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: